Ontdek de voordelen van een mobiele betaalautomaat

Wanneer u een winkel, restaurant of ander bedrijf heeft, krijgt u te maken met klanten die niet contant willen of kunnen betalen. Om deze klandizie niet mis te lopen, heeft u een betaalautomaat nodig. Dit is echter vaak een behoorlijke investering vanwege de aanschaf van het apparaat en de bijkomende installatiekosten. Er is nu een oplossing op de markt waarmee het mogelijk is om met een kleine investering alsnog de klant te kunnen laten pinnen: de mobiele betaalautomaat. U betaalt hiervoor per transactie en hoe hoger uw maandelijkse omzet is, hoe lager de kosten zijn. Benieuwd naar wat het voor uw onderneming kan betekenen? Lees snel verder en ontdek alles wat u moet weten over mobiel pinnen.

Wat is een mobiele betaalautomaat?

Met dit handzame apparaat heeft u een automaat in handen die de klant kan laten pinnen via uw smartphone of tablet. Deze is via een beveiligde verbinding verbonden met de pinautomaat, zodat er geen ingewikkelde installatie nodig is om pinnen mogelijk te maken. Ook de creditcard kan hiermee gelezen worden. Deze automaat is zowel geschikt voor iOS als Android en kan gebruikt worden waar u maar wilt. Erg handig wanneer u een mobiel bedrijf heeft waarbij u vaak bij de klant langsgaat. mobiele betaalautomaat

Hoe werkt het?

De betaalautomaat kopen

Wanneer u overtuigd bent van het nut van een betaalautomaat voor uw onderneming, kunt u deze gemakkelijk aanschaffen via SumUp. Maak eerst een account aan op de website. Hierna bestelt u het mobiele apparaat online of gaat u langs bij een van de vele verkooppunten om daar persoonlijk te worden geholpen. Zodra u het apparaat binnen heeft downloadt u de gratis SumUp app op uw smartphone of tablet. Nu bent u klaar om de automaat te verbinden en de klant te laten betalen met zijn of haar pinpas of creditcard.

De klant laten betalen

Wanneer u een klant met dit handige systeem wilt laten betalen, heeft u alleen maar uw smartphone of tablet en de betaalautomaat nodig. U voert het te betalen bedrag in de app in en de klant stopt zijn of haar betaalkaart in de automaat, of houdt deze tegen het contactloze apparaat aan. Hij of zij toetst de pincode in en u kunt meteen zien of de betaling gelukt is via de applicatie. U kunt er vervolgens voor kiezen om de bon uit te printen of deze per e-mail naar de klant toe te sturen. Gemakkelijk en snel dus.

Wat zijn de kosten van een pinautomaat?

Er zijn twee verschillende betaalautomaten waar u uit kunt kiezen. De SumUp Classic kost 65 euro exclusief btw en hiermee kan de klant met een pinpas of creditcard betalen via uw smartphone of tablet. De SumUp Air kost 79 euro exclusief btw en accepteert contactloze betalingen van de pinpas of creditcard en is ook geschikt voor Apple Pay. U betaalt bij beide apparaten geen abonnementskosten, maar een klein tarief per transactie. Dit tarief wordt vastgesteld op basis van uw inkomsten per maand. Hoe meer u verdient, hoe minder u betaalt. Dit is bijvoorbeeld handig voor seizoenswerkers of flexibele bedrijven. Het flexibele tarief geldt voor Maestro, MasterCard, V PAY en VISA transacties. betaalautomaat kopen

Wat zijn de voordelen van een betaalautomaat kopen?

Mobiele pinmogelijkheden zorgen ervoor dat u geen klandizie meer misloopt, en dat dankzij een minimale investering. U betaalt per transactie en geeft daardoor nooit teveel geld uit. De verbindingen zijn volledig veilig en voldoen aan alle eisen om een zorgeloze betaling mogelijk te kunnen maken. Via SumUp ontvangt u een duidelijk transactieoverzicht en er staat een deskundig team voor u klaar om u te helpen bij eventuele vragen. Met behulp van het gebruiksvriendelijke dashboard heeft u ten alle tijden een duidelijk inzicht in uw betalingen en transacties. Het is mogelijk om meerdere automaten aan één account te koppelen als u bijvoorbeeld meerdere werknemers wilt toevoegen. U zit niet vast aan een contract en kunt uw klanten meerdere betaalmogelijkheden bieden. Al deze voordelen zorgen ervoor dat uw bedrijf kan blijven groeien.

Populaire artikelen

  • Draadloos pinnen - Met een draadloos pinapparaat van SumUp kunt u uw klanten draadloos laten pinnen. Accepteer pin- en creditcardbetalingen met een draadloos pinapparaat.

  • Contactloos betalen met een NFC kaartlezer - Gebruik de SumUp NFC kaartlezer en laat uw klanten contactloos betalen. Draadloos betalen gaat eenvoudig, snel en contactloos met de NFC kaartlezer van SumUp.

  • De voordelen van de mobiele pinautomaat - Met een mobiele pinautomaat kunnen uw klanten snel en eenvoudig pinnen. Door de pinautomaat mobiel te gebruiken kunnen uw klanten zelfs op locatie pinnen.

  • Veilig en snel afrekenen met een contactloos pinapparaat - Met een mobiel pinapparaat maakt u van uw smartphone een betaalautomaat. Verbind het pin apparaat via Bluetooth en laat direct uw klanten bij u pinnen.

  • De vele mogelijkheden van mobiel pinnen - Klanten laten pinnen zonder vaste kosten is mogelijk door pinnen met uw telefoon. Accepteer betalingen met mobiel pinnen middels uw telefoon en Bluetooth.

SumUp biedt u de beste oplossing voor het accepteren van pin- en creditcardbetalingen

Nu 60 euro korting

Met SumUp accepteert u snel en eenvoudig (contactloze) pin- en creditcardbetalingen met uw smartphone of tablet.