sinterklaaswedstrijd-terms-and-conditions-title

Algemene voorwaarden SumUp Sinterklaaswedstrijd

SumUp Ltd, handelend als “SumUp”, zal een promotie (de “promotie’ of de “wedstrijd”) houden waarbij de gekozen winnaar een SumUp Air ontvangt. De promotie vormt het onderwerp van deze algemene voorwaarden. Door mee te doen aan de promotie stemt u in met deze geldende algemene voorwaarden alsook met specifieke instructies en voorwaarden welke mogelijk genoemd kunnen worden in elektronische berichten of op de website, of in elke andere vorm aan u gecommuniceerd.

  1. Om mee te kunnen doen met de promotie, dienen deelnemers: de Facebookpagina van SumUp te liken en antwoord te geven op de vraag in het daarvoor bestemde antwoordvak.

  2. Inzendingen kunnen slechts eenmalig worden ingediend door elke persoon met een Facebookprofiel. Meerdere inzendingen of inzendingen van derde partijen worden niet geaccepteerd.

  3. Inzendingen kunnen worden ingediend vanaf het moment dat de post zichtbaar is op de Facebookpagina op 29 november 2016 tot en met 4 december 2016, 23:59 uur. Alle inzendingen die na deze einddatum worden ingediend zullen worden uitgesloten en zijn niet geldig.

  4. Deze wedstrijd is toegankelijk voor alle inwoners van Nederland, ouder dan 18 jaar ten tijde van deelname en zij dienen ook geregistreerd te zijn met een succesvol SumUp account. SumUp medewerkers of familieleden van SumUp medewerkers of affliliate partners zijn uitgesloten van deelname.

  5. Er zal één winnaar worden gekozen, die een SumUp Air wint.

  6. De prijs is niet inwisselbaar en elke contante betaling is uitgesloten als alternatief.

  7. De winnaar zal worden gekozen uit de deelnemers die de SumUp Facebookpagina hebben geliked en vakkundig antwoord hebben gegeven op de vraag. SumUp Ltd’s beslissing betreffende alle zaken gerelateerd aan de wedstrijd, is definitief en bindend.

  8. De winnaar zal gecontacteerd worden op 5 december 2016 rond 11:00 uur ’s ochtends. De winaar zal door SumUp worden geïnformeerd via het e-mailadres wat bij ons bekend is. De winnaar dient zijn contactgegevens aan SumUp door te geven om de prijs te ontvangen. Wanneer de contactgegevens niet voor 12 december 2016 zijn ontvangen, dan zal de prijs naar de volgende gekozen winnaar gaan.

  9. Alle inzendingen worden eigendom van SumUp Ltd. SumUp Ltd behoudt zich het recht voor om te allen tijde de promotie te beëindigen, aan te passen of een inzending nietig te verklaren. Alle beslissingen gemaakt door SumUp zijn definitief en verder zal erover geen communicatie plaatsvinden. Deelnemers gaan akkoord dat er geen juridische stappen ondernomen zullen worden tegen SumUp.

  10. SumUp is niet verantwoordelijkheid voor mogelijke verdwenen inzendingen of vertraagde inzendingen.

  11. Door uw contactgegevens door te geven tezamen met de inzending, gaat u ermee akkoord dat SumUp Ltd en derde partij dienstverleners uw contactgegevens mogen gebruiken om u te contacteren in verband met uw deelname.

  12. Bij deelname aan deze promotie gaat u ermee akkoord dat uw inzending gebruikt mag worden op de sociale media kanalen van SumUp, sumup.com en voor andere marketingdoeleinden. Informatie verkregen van deelnemers is onderdeel van de SumUp privacy policy welke beschikbaar is op: https://sumup.nl/privacybeleid/

  13. De namen van de winnaar en het land van herkomst zullen beschikbaar zijn door middel van een e-mail te sturen naar [email protected]

  14. Deze promotie is niet georganiseerd noch onderschreven door Facebook. Onder geen enkele omstandigheid zal een deelnemer aanspraak maken jegens Facebook.

  15. De promotie zal vallen onder de wetten van Engeland en Wales.

  16. Door deze voorwaarden te accepteren bevestigt u, dat u geen wetten breekt in uw land van verblijf, die van toepassing zijn op de wetmatigheid ten aanzien van de promotie. SumUp is niet verantwoordelijk voor deelnemers die onrechtmatig deelnemen. Mocht u twijfelen over de rechtmatigheid van uw deelname, dan dient u onmiddellijk de website te verlaten en contact op te nemen met de relevante autoriteiten in uw land.

  17. Voor vragen over deze promotie of onze diensten in het algemeen, neemt u dan alstublieft contact met ons op via [email protected]

sharon-feijen

Sharon Feijen