De SumUp-app die u kent en graag gebruikt–maar dan beter

Wij geloven dat iedereen een vlekkeloze klantervaring moet kunnen bieden, hoe groot of klein hun bedrijf ook is. Soms betekent dat dat de focus op de kleinere details achter de schermen ligt, maar een ondernemer heeft niet altijd tijd om daarover na te denken. Niet getreurd, wij nemen dit nadenkwerk u graag uit handen. 

Hier komt de nieuwe, verbeterde SumUp App...

De SumUp App heeft een makeover ondergaan, met verbeterde snelheid, simpelere navigatie en uitgebreidere productoverzichten. U focust op uw bedrijf, wij focussen op makkelijker bedrijfsmanagement. Dit is nieuw: 

Moeiteloze navigatie

De nieuwe navigatie onderaan uw scherm maakt het makkelijker om te switchen tussen de meestgebruikte delen van de app–nu hoeft u niet meer in het menu te zoeken naar de optie die u nodig heeft.

Verbeterde Productcatalogus

Uw producten beheren is simpeler dan ooit. U kunt nu producten en categorieën toevoegen, aanpassen of verwijderen op één plek.

Verbeterde kassa

Afrekenen is nu nog makkelijker en simpeler door een full-screen statusscherm, zodat u en uw klant goed kunnen zien of een transactie geslaagd is of niet.

Simpelere support

Open het Support Centrum direct in de browser op uw telefoon. Stuurt u een e-mail aan ons team, dan worden uw telefoongegevens automatisch aan uw bericht toegevoegd.

Daarnaast hebben we bij deze update de kans gegrepen om onze interne processen te bewerken. Zo weten we zeker dat we onze performance kunnen blijven verbeteren en u soepele updates kunnen geven.

We hopen dat u geniet van onze nieuwe en verbeterde betaalervaring. Heeft u vragen of feedback, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Alex Thumwood