Het eerste pin-only foodfestival: Bites & Vibes!

We kennen foodora allemaal van de heerlijke maaltijden die zij bezorgen per fiets. De felgekleurde roze jasjes zijn inmiddels welbekend. Op 4 september organiseerde foodora een zeer geslaagd event: Bites & Vibes, vol. 1. Het foodfestival vond plaats in de populaire Amsterdamse Marktkantine. Deze discotheek werd omgetoverd in een indoor streetfood market. En het mooiste: overal kon je pinnen! Móést je pinnen zelfs, want het evenement was pin-only: afrekenen met contant geld was niet mogelijk.

Wat zijn nu de voordelen van zo'n pin-only event? Een pin-only event brengt voor zowel bezoekers als ondernemers meerdere voordelen met zich mee.

  1. Hoe vaak is het je niet overgekomen dat je eerst nog 'even snel moest pinnen' voor je naar een festival kon, om vervolgens een kwartier in de rij te staan? Bij een pin-only event zal dit je niet meer overkomen.

  2. Over evenementen gesproken: daar loop je liever niet rond met je zakken vol contant geld.

  3. Voor ondernemers is het een groot voordeel dat zij na een dag hard werken niet meer naar de bank hoeven om hun geld te storten.

  4. Tot slot gaat het afrekenen zelf veel sneller: geen ingewikkelde berekeningen meer maar eenvoudig het totale bedrag laten afrekenen met pinpas of creditcard.

Ook interesse in een pin-only event? We begrijpen dat je misschien enkele vragen hebt over het organiseren van een pin-only event. Uiteraard helpen we je graag. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met ons via [email protected] of 020 760 1338.

Benieuwd naar een sfeerimpressie?

sharon-feijen

Sharon Feijen