De SumUp MKB-index

We delen de MKB-index graag met u. Wij denken dat u en uw bedrijf er veel baat bij hebben, ongeacht de sector of regio waarin u actief bent.

Bij SumUp zien we graag dat ondernemers hun passie kunnen volgen en hierin kunnen groeien. Wij ondersteunen hen daar graag in. We doen er alles aan om het hen gemakkelijker te maken en de MKB-index is daar slechts een voorbeeld van.

Het is een kennisbank over kleine ondernemers in Europa, voor kleine ondernemers overal ter wereld.

We gebruikten tal van gegevensbronnen om de meest relevante statistieken voor kleine ondernemers te ontdekken en combineerden deze, zodat u gegevens en inzichten over kleine ondernemingen op één plaats vindt.

De SumUp MKB-index biedt u toegang tot allerhande statistieken en scores - van vastgoedkosten en -kansen tot motivatie en steun van derden. Ontdek zelf welke Europese steden het beste klimaat hebben voor kleine ondernemers.

Waarvoor kan ik de index gebruiken?

  • Ontdek waar kleine bedrijven in Europa kunnen floreren

  • Ontdek potentiële kansen voor uw bedrijf

  • Kies de beste stad om uw nieuwe bedrijf te starten

  • Ontdek welke voordelen er zijn voor kleine bedrijven in uw regio

De SumUp MKB-index kan voor veel handige zaken worden gebruikt en biedt waardevolle inzichten in kleine ondernemingen–van de initiatieven die er zijn om ze te helpen groeien tot de meest vriendelijke steden voor kleine ondernemingen in Europa.

Wat is de beste stad om uw nieuwe bedrijf te starten? Ontdek het antwoord in de index.

Alex Thumwood