payleven logo SumUp en payleven zijn nu één bedrijf. SluitenLees meer

Geniet van hetzelfde product en hetzelfde serviceniveau als bij payleven


Vragen? Meer informatie vindt u in ons Support Centre, of neem contact met ons op via 020 760 2018.

Pin- en creditcardbetalingen accepteren in uw koffiezaak

Start nu

U bent in goed gezelschap

Elke dag vertrouwen duizenden ondernemers zoals u op SumUp. Uw salon kan hier ook deel van uitmaken. Met een eenvoudige installatie en een flexibel tarief kunt u snel aan de slag en betaalt u nooit te veel.

Coffeeshop 1

Aan de slag zonder vaste kosten

Ondernemers zijn vaak huiverig voor de kosten voor het accepteren van pin- en creditcardbetalingen. Denk aan een hoge investering of vaste maandelijkse kosten. Bij SumUp is dit anders. Na aanschaf van uw kaartlezer betaalt u enkel een flexibel tarief per transactie. Zo simpel kan het zijn!

Ontdek meer
coffe testimonials pict

Een voor onderweg

De SumUp Air past in uw broekzak. Dit betekent dat u hem kunt gebruiken in uw café maar ook buiten op het terras. Verbind de Air met uw smartphone of tablet via Bluetooth en u kunt aan de slag. Wanneer u de kaartlezer moet opladen, gebruikt u de bijgesloten USB-kabel.

Ontdek meer

De perfecte partner voor uw bedrijf

SumUp Air is de slimste manier om betalingen te accepteren.

Meer informatie

Elke dag vertrouwen duizenden ondernemers op SumUp om betalingen te kunnen accepteren. Het is ons een genoegen om u te helpen met het laten groeien van uw onderneming.

Vragen? Bel ons via: 020 808 42 96

SumUp gebruikt cookies om u de best mogelijke website ervaring te bieden. Door het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met ons cookies beleid.

×