payleven logo SumUp en payleven zijn nu één bedrijf. SluitenLees meer

Geniet van hetzelfde product en hetzelfde serviceniveau als bij payleven


Vragen? Meer informatie vindt u in ons Support Centre, of neem contact met ons op via 020 760 2018.

Wat zijn de kosten van een pinautomaat?

Het mislopen van klanten is de angst van elke ondernemer. Wellicht dat u dit zelf wel eens heeft meegemaakt: de klant wilde betalen, maar had geen contant geld bij zich. Omdat u geen pinmogelijkheid had, vertrok hij zonder iets te kopen. Het liefste wilt u natuurlijk dat iedereen bij u kan afrekenen en daarom heeft SumUp iets bijzonders bedacht: de mobiele pinautomaat. Met dit apparaatje kan er gewoon gepind worden zonder dat u een grote investering hoeft te doen. De lage aanschafkosten verdient u snel en gemakkelijk weer terug. Hier leest u meer over wat mobiel pinnen voor uw onderneming kan betekenen, wat de kosten van een pinautomaat zijn en welke voordelen het biedt.

Uw oplossing voor draadloos pinnen

Het zeer handzame apparaatje werkt gewoon met uw eigen smartphone of tablet. Via een beveiligde verbinding sluit u de pinautomaat aan en kunt u direct de klant laten pinnen of met de creditcard laten betalen. Het systeem werkt voor zowel iOS als Android. De kosten van het pinapparaat zijn laag. U hoeft niet veel ruimte te hebben om er gebruik van te kunnen maken en kunt het zelfs meenemen wanneer u naar de klant toegaat. Het is de ideale oplossing voor iedere ondernemer die zijn klanten ook de mogelijkheid wil bieden om te pinnen.

Het werkt gemakkelijk en snel

U bestelt uw eigen pinautomaat snel en gemakkelijk online of via een van de verkooppunten. Na registratie is het simpelweg een kwestie van de gratis app downloaden en het pinapparaat verbinden via Bluetooth. Wanneer de klant wil betalen, voert u het bedrag in op uw smartphone of tablet. De klant betaalt met zijn pinpas of creditcard en u ziet beide meteen of de transactie is voltooid. Stuur de bon vervolgens via e-mail naar de klant toe of print het uit met de handige printer. Deze kunt u zowel direct als later los bestellen. Dankzij deze simpele werkwijze en de extra omzet die het oplevert heeft u de kosten van de pinautomaat er zo weer uit.

De kosten van een mobiel pinapparaat

Met SumUp bent u verzekerd van een flexibel tarief dat zich aanpast aan de omzet die u elke maand haalt. Hoe meer u het apparaat gebruikt, hoe lager het tarief uitvalt. Ideaal wanneer uw inkomsten nogal kunnen verschillen, bijvoorbeeld wanneer u seizoenswerk levert. U tekent geen contract en betaalt dus ook geen abonnementskosten. U betaalt dus nooit te veel.

De kosten van het pinapparaat zelf hangen af van welk apparaat u kiest. U kunt kiezen voor de standaard pinautomaat, die 79 euro exclusief btw kost en de klant de mogelijkheid biedt om met pinpas of creditcard te betalen. Als u hier direct de printer bij bestelt, dan bespaart u 29 euro. Voor 99 euro exclusief btw kunt u een pinapparaat aanschaffen waarmee het mogelijk is om de klant contactloos te laten betalen. Ook bij dit apparaat kunt u de printer voor een goedkoper tarief erbij bestellen. De kosten worden zo laag mogelijk gehouden, zodat elke ondernemer de mogelijkheid heeft om vanaf nu klanten te laten pinnen.

De voordelen

Een groot voordeel is natuurlijk dat u geen klanten meer misloopt die willen pinnen. U kunt ze beter tot dienst zijn en daarmee zal uw imago stijgen. De verbinding is altijd compleet beveiligd, zodat u er zonder zorgen gebruik van kunt maken. Het is zelfs mogelijk om meerdere automaten aan één account te verbinden, bijvoorbeeld wanneer u meerdere medewerkers heeft. Dankzij de flexibele tarieven weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. U krijgt altijd een overzichtelijk transactieoverzicht toegestuurd. De investering is laag en door een pinmogelijkheid te bieden zal uw omzet stijgen. U heeft de kosten van een pinautomaat dus snel weer terug verdiend. Nog niet overtuigd? Probeer het dan eerst 30 dagen gratis uit en ervaar zelf het verschil.

SumUp biedt u de beste oplossing voor het accepteren van pin- en creditcardbetalingen

Met SumUp accepteert u snel en eenvoudig (contactloze) pin- en creditcardbetalingen met uw smartphone of tablet.

SumUp gebruikt cookies om u de best mogelijke website ervaring te bieden. Door het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met ons cookies beleid.

×