Wat zijn de kosten van een pinautomaat?

In dit artikel leert u:

  • Dat de kosten van een pinautomaat helemaal niet hoog hoeven te zijn
  • Hoe u voortaan geen klanten meer misloopt en uw omzet ziet stijgen
  • Dat draadloos pinnen vanaf nu voor iedere ondernemer betaalbaar is.
  • Dat uw klanten dankzij SumUp Air overal en altijd kunnen betalen met pin.

Het mislopen van klanten is de angst van elke ondernemer. Wellicht heeft u zelf wel eens meegemaakt dat een klant wilde betalen, maar geen contant geld bij zich had. Omdat er geen mogelijkheid was om te pinnen, vertrok hij zonder iets te kopen.

Als ondernemer wilt u natuurlijk dat iedereen bij u kan afrekenen. Daarom heeft SumUp iets bijzonders bedacht: de mobiele pinautomaat. De kosten van dit pinapparaat zijn laag.

Zo kunt u pinbetalingen aanbieden zonder een grote investering te doen. Bovendien verdient u de lage aanschafkosten snel en gemakkelijk weer terug.

Hier leest u meer over wat mobiel pinnen voor uw onderneming kan betekenen. Wat een pinautomaat kost en welke voordelen het biedt.

Uw oplossing voor draadloos pinnen

Het zeer handzame apparaatje werkt gewoon met uw eigen smartphone of tablet. Het systeem werkt met zowel iOS als Android.

Via een beveiligde verbinding sluit u de pinautomaat aan. De klant kan vervolgens direct pinnen of betalen met een creditcard.

U heeft maar weinig ruimte nodig om van dit handige apparaat gebruik te kunnen maken. Ook neemt u het eenvoudig mee naar de klant.

Het is de ideale oplossing voor iedere ondernemer die zijn klanten ook de mogelijkheid wil bieden om te pinnen.

Het werkt gemakkelijk en snel

U bestelt uw eigen pinautomaat snel en gemakkelijk online of via een van de verkooppunten. De kosten van het pinapparaat zijn laag.

Na registratie downloadt u simpelweg de gratis app en verbindt u het pinapparaat via Bluetooth.

Wanneer de klant wil betalen, voert u het bedrag in op uw smartphone of tablet. De klant betaalt met zijn pinpas of creditcard. U kunt beiden direct zien of de transactie is voltooid.

Vervolgens kunt u de bon via e-mail naar de klant toesturen. Met de handige printer die u los los kunt bijbestellen, print u de bon bovendien eenvoudig uit.

Dankzij de extra omzet die het oplevert, heeft u de kosten van de pinautomaat er zo weer uit.

De kosten van een mobiel pinapparaat

Met SumUp bent u verzekerd van een flexibel tarief dat zich aanpast aan de omzet die u elke maand haalt. Hoe meer u het apparaat gebruikt, hoe lager het tarief uitvalt.

Ideaal bijvoorbeeld wanneer u seizoenswerk levert en uw inkomsten nogal kunnen verschillen.

U tekent geen contract en betaalt dus ook geen abonnementskosten. U betaalt dus nooit te veel.

Lage kosten pinapparaat

Een pinapparaat heeft u al in huis voor slechts 99 euro exclusief btw. Hiermee is het mogelijk om de klant contactloos te laten betalen,

Wanneer u hierbij direct ook een printer bestelt, levert dit een korting op van 29 euro.

De kosten worden zo laag mogelijk gehouden. Dit maakt het voor elke ondernemer mogelijk om vanaf nu hun klanten overal en altijd te laten pinnen.

Wat zijn de voordelen van een mobiele pinautomaat?

Een groot voordeel is natuurlijk dat u geen klanten meer misloopt die willen pinnen. U kunt ze beter van dienst zijn. Dat zal uw imago positief beïnvloeden.

De verbinding is altijd compleet beveiligd. U kunt er dan ook zonder zorgen gebruik van maken.

Het is zelfs mogelijk om meerdere automaten aan één account te verbinden. Dit is handig wanneer u meerdere medewerkers heeft.

Dankzij de flexibele tarieven weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. U krijgt altijd een duidelijk transactieoverzicht toegestuurd.

De investering is laag en door pinmogelijkheid aan te bieden, zal uw omzet stijgen. U heeft de kosten van een pinautomaat dus snel weer terug verdiend.

Nog niet overtuigd? Probeer de SumUp Air dan eerst 30 dagen gratis uit en ervaar zelf het verschil.


In het kort samengevat

De kosten van een pinautomaat waren voorheen vrij hoog. Daar is nu verandering in gekomen. Ondernemers hoeven voortaan geen klanten en inkomsten meer te missen omdat zij geen pinapparaat hebben. Dankzij de mobiele pinautomaat van SunUp kunnen uw klanten altijd en overal pinnen tegen zeer voordelige tarieven.

Populaire artikelen

  • De voordelen van de mobiele pinautomaat — Met een mobiele pinautomaat kunnen uw klanten snel en eenvoudig pinnen. Door de pinautomaat mobiel te gebruiken kunnen uw klanten zelfs op locatie pinnen.

  • Veilig en snel afrekenen met een contactloos pinapparaat — Met een mobiel pinapparaat maakt u van uw smartphone een betaalautomaat. Verbind het pin apparaat via Bluetooth en laat direct uw klanten bij u pinnen.

  • De vele mogelijkheden van mobiel pinnen — Klanten laten pinnen zonder vaste kosten is mogelijk door pinnen met uw telefoon. Accepteer betalingen met mobiel pinnen middels uw telefoon en Bluetooth.

  • Mobiele pinautomaten — Eenvoudig mobiele pinautomaat zonder vaste kosten. Accepteer nu pin- en creditcardbetalingen via je eigen smartphone of tablet met de SumUp pinautomaat.

  • Mobiel pinapparaat zonder vaste kosten — Een compleet mobiel pinapparaat voor ondernemers. Accepteer betalingen met een portable pinapparaat die u verbindt met uw eigen smartphone of tablet.

SumUp biedt u de beste oplossing voor het accepteren van pin- en creditcardbetalingen

Met SumUp accepteert u snel en eenvoudig (contactloze) pin- en creditcardbetalingen met uw smartphone of tablet.