Mobiel pinapparaat zonder vaste kosten

Met SumUp wordt uw smartphone of tablet omgetoverd in een mobiel pinapparaat. Hierdoor is het gemakkelijker dan ooit om betalingen te ontvangen via pinpas of creditcard: u heeft enkel onze PIN-reader nodig. Met onze draadloze kaartlezer worden transacties altijd veilig uitgevoerd. Na ontvangst van het apparaat kunnen er onmiddellijk betalingen worden verricht. Met onze SumUp Air hoeven uw klanten hun betaalkaart niet eens meer in het apparaat te steken, dankzij de ingebouwde NFC-technologie. Ook is er de SumUp Classic voor wie zo'n contactloze technologie niet nodig heeft.

Goedkoop betalingen accepteren

Als bedrijf kunt u zich eenvoudig bij ons registreren en betalingen ontvangen met SumUp. We werken niet met abonnementen en er zijn geen vaste kosten. U betaalt een eenmalig bedrag voor het mobiele pinapparaat. De SumUp Air kost €79. Beide bedragen zijn exclusief btw. Om ons mobiele betaalsysteem te gebruiken betaalt u daarna enkel nog een bedrag per transactie. Ons flexibele tarief start op 2,75% per transactie en kan dalen tot 1,50%, afhankelijk van uw maandelijkse omzet. Het kleinste bedrag dat u kunt accepteren is één euro.

Hoe werkt het?

Zodra u zich geregistreerd heeft sturen wij een mobiel pinapparaat op. Onze app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. De levering van de kaartlezer neemt doorgaans zo'n twee tot drie werkdagen in beslag. Na ontvangst koppelt u het pinapparaat aan een smartphone met behulp van onze app. Die koppeling gebeurt via Bluetooth en is volledig veilig. Hierna hoeft u enkel nog het bedrag in te voeren in de app en de klant zijn pas aan te laten bieden. SumUp accepteert Maestro, VISA, MasterCard, V PAY en American Express. Een vereiste is dat de kaart een chip heeft - het zogenaamde EMV-systeem - maar dat is tegenwoordig bij de meeste kaarten het geval.

Air Contactloze

Sinds kort kunt u bij SumUp voor een contactloze PIN-reader kiezen. Het SumUp Air pinapparaat stelt u in staat om een betaling te accepteren door de kaart voor het pinapparaat te houden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde NFC-technologie. Bij onze SumUp Classic voert u de betaalkaart in zoals u gewend bent. Contactloos betalen is in Europa aan een snelle opmars bezig. Een kwart van de winkels heeft nu al een pinapparaat dat dit ondersteunt. Het is dan ook heel eenvoudig in gebruik en valt universeel in de smaak.

Veiligheid staat voorop

Alle verbindingen met de SumUp servers worden beveiligd met SSL en voldoen volledig aan de richtlijnen van zowel PCI+ als EMVCo. Veiligheid en privacy staan bij ons hoog in het vaandel. Uw mobiel pinapparaat slaat zelf geen gegevens op. Mensen met slechte bedoelingen zullen er dus niets op vinden.

NFC

Afkorting van Near Field Communication. Een draad- en contactloze communicatiemethode met een maximaal bereik van zo'n 10 cm. Ze werkt met radiofrequenties. De technologie werd ontwikkeld door het NFC-forum, een samenwerking tussen Sony, Philips en Nokia.

EMV

Afkorting van Europay-MasterCar-VISA. Een standaard voor chips op betaalkaarten en de bijhorende terminals. Er hoort een set specificaties bij die worden gecontroleerd door EMVCo. De EMV-standaarden werden intussen ook overgenomen door de Japanse kredietautoriteit JCB en een aantal Europese betaalsystemen.

SSL

Afkorting van Secure Sockets Layer. Een beveiligingsprotocol voor computernetwerken. Ze maken gebruik van asymmetrische cryptografie, een bijzonder veilige manier om de identiteit van de gebruiker te valideren. Vervolgens wordt alle communicatie versleuteld zodat ze onleesbaar wordt voor derden. SSL wordt ook voor thuisbankieren gebruikt en wordt algemeen als uiterst veilig beschouwd.

PCI+

Afkorting van Payments Card Industry plus. Een certificatiestandaard voor Nederlandse PIN betaalautomaten. Valt onder het toezicht van Currence.

EMVCo

De organisatie die de EMV-standaarden vastlegt en controleert. De huidige partners zijn MasterCard, VISA, JCB International, American Express, Discover Financial en China UnionPay. Deze partijen hebben allen evenveel inspraak in de verschillende werkgroepen die gaan over de specifieke richtlijnen en de bijhorende tests.

Populaire artikelen

  • Ontdek de voordelen van een mobiele betaalautomaat - Bent u op zoek naar een betaalautomaat? Met de mobiele betaalautomaat van SumUp ontvangt u pin- en creditcardbetalingen veilig en snel op uw bankrekening.

  • Mobiel pinnen - SumUp biedt ondernemers de mogelijkheid voor mobiel pinnen. Accepteer pinbetalingen en laat uw klanten pinnen met hun mobiele telefoon via ApplePay.

  • Wat zijn de kosten van een pinautomaat? - Wat zijn de kosten van een mobiel pinautomaat? SumUp biedt ondernemers een volledig mobiel pinapparaat tegen zeer lage kosten en zonder vast contract.

  • Draadloos pinnen - Met een draadloos pinapparaat van SumUp kunt u uw klanten draadloos laten pinnen. Accepteer pin- en creditcardbetalingen met een draadloos pinapparaat.

  • Contactloos betalen met een NFC kaartlezer - Gebruik de SumUp NFC kaartlezer en laat uw klanten contactloos betalen. Draadloos betalen gaat eenvoudig, snel en contactloos met de NFC kaartlezer van SumUp.

SumUp biedt u de beste oplossing voor het accepteren van pin- en creditcardbetalingen

Nu 60 euro korting

Met SumUp accepteert u snel en eenvoudig (contactloze) pin- en creditcardbetalingen met uw smartphone of tablet.