Een pinautomaat kopen? Ontdek hier alles wat u moet weten

Heeft u een bedrijf of onderneming waar u veel te maken heeft met klanten die gelijk willen afrekenen? Dan is het belangrijk dat u verschillende betaalmogelijkheden kunt aanbieden. Niet iedere klant kan of wil contant afrekenen en het zou zonde zijn om deze inkomsten mis te lopen. Het aanschaffen en installeren van een pinapparaat kan echter een behoorlijke investering zijn. Daarom heeft SumUp een mooie oplossing in het leven geroepen: een mobiele pinautomaat. Dit zeer handige hulpmiddel maakt mobiel pinnen mogelijk en zorgt ervoor dat u uw klanten zo goed mogelijk kunt bedienen. Hoe werkt het precies en wat zijn de voordelen van een pinautomaat kopen? Ontdek alle antwoorden hier.

Wat is een mobiele betaalautomaat?

Een mobiele pinautomaat is een klein en handzaam apparaat, dat niet aangesloten hoeft te worden op het stopcontact. Door een mobiele pinautomaat te kopen, hoeft u geen groot apparaat te installeren of veel geld te investeren. U kunt gemakkelijk en snel de klant laten pinnen via een veilige verbinding tussen uw smartphone of tablet en het apparaat. Zowel de gewone pinpas als een creditcard kunnen worden gebruikt om te betalen. Dit pinapparaat is overal te gebruiken en u kunt het zo meenemen. Ideaal wanneer u voor uw werk vaak naar de klant toe moet of geen ruimte heeft voor een grote installatie.

Hoe kunt u uw eigen pinautomaat kopen?

Via SumUp kunt u gemakkelijk en snel al binnen enkele werkdagen een pinapparaat in huis hebben. Hiervoor gaat u naar de website en maakt u gratis een account aan. Vervolgens bestelt u het apparaat online of gaat u naar een van de verkooppunten om daar persoonlijk te worden geholpen. Download vervolgens de gratis app, verbind het systeem en u bent klaar om de klant te laten pinnen.

Hoe werkt het als de klant wil pinnen? Ook dat gaat erg gemakkelijk. Op uw smartphone of tablet toetst u het bedrag in dat de klant moet betalen. Vervolgens stopt de klant zijn kaart in de automaat of houdt hij deze voor de contactloze machine. De klant toetst de benodigde code in en u kunt beide meteen zien of de betaling gelukt is. De bon kan vervolgens gewoon naar de klant worden gemaild. Met behulp van de printer, die los kan worden besteld, kunt u de bon direct uitprinten.

Hoe hoog is de investering?

Een mobiele pinautomaat kopen betekent dat u een kleine investering doet die u snel weer terugverdient. U kunt kiezen uit twee verschillende apparaten die beide kunnen worden uitgebreid met een printer. Het eerste pakket kost 79 euro exclusief btw en maakt het mogelijk voor de klant om te betalen met pinpas of creditcard via uw smartphone of tablet. Met het tweede pakket krijgt u voor 99 euro exclusief btw ook de mogelijkheid om contactloze betalingen te accepteren. Wanneer u er een printer bij wilt bestellen, dan kan dat los of gelijk met het startpakket worden aangeschaft. In dat laatste geval bespaart u 29 euro. Met deze pakketten hoeft u geen contract af te sluiten of abonnementskosten te betalen. U betaalt een klein tarief per transactie dat minder wordt naarmate w omzet stijgt. Wanneer u het apparaat niet gebruikt, heeft u ook geen kosten. Dit is ideaal voor seizoenswerkers of mensen die op flexibele basis werken. U weet zeker dat u nooit te veel betaalt.

Wat levert een mobiele pin kopen op?

Er zitten enorme voordelen aan deze zeer handige pinautomaat. U loopt geen klanten meer mis die niet contant willen of kunnen betalen, wat goed is voor uw inkomsten. De investering is gering: de kosten voor de eenmalige aanschaf zijn laag en u betaalt een flexibel tarief gebaseerd op uw omzet. U zit niet vast aan een contract en bent verzekerd van een veilige transactie. Zit u erover na te denken om een pinautomaat te kopen? Probeer het dan 30 dagen gratis uit en ontdek wat het voor uw onderneming kan betekenen.

Populaire artikelen

  • Mobiel pinnen - SumUp biedt ondernemers de mogelijkheid voor mobiel pinnen. Accepteer pinbetalingen en laat uw klanten pinnen met hun mobiele telefoon via ApplePay.

  • Wat zijn de kosten van een pinautomaat? - Wat zijn de kosten van een mobiel pinautomaat? SumUp biedt ondernemers een volledig mobiel pinapparaat tegen zeer lage kosten en zonder vast contract.

  • Draadloos pinnen - Met een draadloos pinapparaat van SumUp kunt u uw klanten draadloos laten pinnen. Accepteer pin- en creditcardbetalingen met een draadloos pinapparaat.

  • Contactloos betalen met een NFC kaartlezer - Gebruik de SumUp NFC kaartlezer en laat uw klanten contactloos betalen. Draadloos betalen gaat eenvoudig, snel en contactloos met de NFC kaartlezer van SumUp.

  • De voordelen van de mobiele pinautomaat - Met een mobiele pinautomaat kunnen uw klanten snel en eenvoudig pinnen. Door de pinautomaat mobiel te gebruiken kunnen uw klanten zelfs op locatie pinnen.

SumUp biedt u de beste oplossing voor het accepteren van pin- en creditcardbetalingen

Nu 60 euro korting

Met SumUp accepteert u snel en eenvoudig (contactloze) pin- en creditcardbetalingen met uw smartphone of tablet.