Over ons

Vacatures

Het bedrijf

SumUp is het leidende mobile point-of-sale (mPOS) bedrijf van Europa. We begonnen onze betaaldienst in 2012 uit het niets om de sector te veranderen en de ondernemer in u wakker te schudden. Wij hebben een uniek apparaat ontwikkeld dat in staat is om, met uw eigen smartphone of tablet, iedereen overal kaartbetalingen te laten accepteren.

Of onze klanten een koffiebar hebben of auto’s repareren, wij willen dat onze technologie voor iedereen te gebruiken is. Hierdoor hoeven onze klanten zich alleen bezig te houden met waar ze het best in zijn. Van onze papierloze registratie tot aan het accepteren van uw eerste betaling, zorgen we dat het simpel blijft. Traditionele partijen laten kleine ondernemingen buiten ogenschouw, maar wij niet. Wij zijn open en eerlijk over onze prijsstelling en hebben geen verborgen kosten.

Vanaf de start in Augustus 2012, had ons bedrijf al een indrukwekkend wereldwijd bereik, welke sindsdien is uitgebreid naar 31 verschillende landen, waaronder Duitsland, de V.S. en Brazilië. SumUp blijft groeien en wordt hierin gesteund door American Express, Groupon, BBVA Ventures, Holtzbrinck Ventures en andere bekende venture capital investors.

Vandaag de dag zijn er honderdduizenden kleine bedrijven in 16 verschillende landen over de wereld die vertrouwen op SumUp om betalingen te accepteren. Als toevoeging op onze originele hardware, mobiele en webapplicatie, zijn we ook begonnen met het ontwikkelen van API’s en SDK’s om SumUp te integreren in andere apps en services.

Technologie

SumUp is door de Central Bank of Ireland (referentienummer: No C195030) in de Republiek Ierland geautoriseerd als instelling voor elektronisch geld en is gecertificeerd overeenkomstig EMV (Europay, Mastercard en Visa) en PCI-DSS, zodat betalingen worden verwerkt in overeenstemming met met de hoogste veiligheidsnormen.

Registratie bij de Central Bank of Ireland

SumUp's eigen betaalplatform is de eerste volledig gecertificeerde EMV mPOS betaalsysteem in de wereld die het volledige betaalprocess heeft weten te dekken. Van de kaartlezers, Android en iOS applicaties, een betaalverwerkingssysteem en risico en anti-fraude oplossingen. SumUp is ook de enige mPOS aanbieder met een zelfontworpen EMV kaartlezer.

Onze kaartlezer is de veiligste methode om kaartbetalingen te accepteren en heeft volledige certificering ontvangen van verschillende regelgevende instanties, waaronder:

PCI PTS V4.0 Certified, SRED EMV Level 1 & Level 2 certificates Mastercard Pay Pass, Visa Pay Wave, American Express Expresspay MasterCard TQM MasterCard TIP, Visa ADVT certified Visa Ready certified

Het Team

Wij pakken zaken anders aan. Wij hebben onze betaaloplossing volledig zelf ontworpen en opgezet, zodat wij altijd de beste service kunnen bieden. We weten hoe belangrijk betalingen zijn voor kleine ondernemingen, daarom gebruiken wij onze technologie om een oplossing voor dit probleem te bieden. Wij geloven in open en transparante communicatie en geen strikte regels of hiërarchieën. We zijn een team van hardwerkende getalenteerde mensen met maar één missie: werken aan een slimmere manier om betalingen te accepteren. We zullen nog grote uitdagingen tegenkomen en hebben slimme, creatieve mensen nodig om te helpen met het creëren van innovatie in en het opschudden van de betaalindustrie. Wil jij ons hierbij helpen -

Kom dan bij ons werken