payleven logo SumUp en payleven zijn nu één bedrijf. SluitenLees meer

Geniet van hetzelfde product en hetzelfde serviceniveau als bij payleven


Vragen? Meer informatie vindt u in ons Support Centre, of neem contact met ons op via 020 760 2018.

Sluit u aan bij het SumUp Partnerprogramma

SumUp, de marktleider op het gebied van mobile point of sale in Europa, heeft recentelijk haar partnerprogramma geïntroduceerd.

Met de kaartlezer van SumUp, in combinatie met uw smartphone of tablet, is het mogelijk om alle betalingen met alle bekende pinpassen en creditcards te accepteren. Onze kaartlezer is betaalbaar: voor slechts 79 euro heb je deze al in bezit.

SumUp werkt samen met een sterk netwerk van befaamde partners door geheel Europa, waaronder UBS, Tupperware, DHL en nog veel meer.

Ons nieuwe partnerprogramma is onderdeel van een grotere marketingcampagne, welke momenteel loopt in onze belangrijkste markten. Sluit u zich ook aan?

Uw voordelen

  • Bovengemiddelde provisie: verdien tot €30 per betaalde kaartlezer! Wij betalen €20 voor elke betaalde bestelling. Wanneer in één week meer dan 10 bestellingen via u geplaatst en betaald worden, ontvangt u nog eens €10 per bestelling.
  • Kies uit sterke banners: wij bieden diverse SumUp banners en teksten om op uw website te plaatsen.
  • Goede support: snelle en persoonlijke ondersteuning van het SumUp Affiliate team.

SumUp gebruikt cookies om u de best mogelijke website ervaring te bieden. Door het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met ons cookies beleid.

×