SumUp Point of Sale

Het slimme kassasysteem voor uw onderneming

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wij zullen zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen!

Ontdek waarom ondernemers voor SumUp kiezen

 • Het is ons doel om bezoekers een stukje Berlijnse kunst mee naar huis te nemen. SumUp Point of Sale is voor ons de perfecte oplossing! Het eenvoudig toevoegen van producten, de rapporten en snelle export van data maken mij - en vooral mijn boekhouder - erg blij. Er is geen elegantere oplossing voor een galerij.

  Fabiola, Klassenfeind Gallery
  Fabiola, Klassenfeind Gallery
 • Bij Suitlabs willen wij de hoogste innovatie en elegantie bieden die er mogelijk is. Dit geldt ook voor alle producten en diensten die wij gebruiken. SumUp Point of Sale voldoet hier volledig aan! Het is nog nooit eenvoudiger geweest om het succes van onze onderneming te meten.

  Sebastian, SUITLABS
  Sebastian, SUITLABS
 • Wat ons het meest fascineert aan het SumUp Point of Sale systeem is dat ik constant kan zien wat er gebeurt in mijn winkel - waar en wanneer ik maar wil. De automatische rapporten en het overzicht van mijn financiën besparen mij veel tijd. Het is een geweldig systeem!

  Steffen, Wertstück Flickli
  Steffen, Wertstück Flickli
 • Wat wij nodig hebben? Volledige flexibiliteit in de manier waarop wij betalingen accepteren en gedetailleerde analyses van onze transacties. SumUp heeft ons weten te verbazen en we raden het absoluut aan.

  Björn, Xocolaterie
  Björn, Xocolaterie

Verschenen op

Press logos