POS makkelijk gemaakt

SumUp POS is net zo gebruiksvriendelijk als uw smartphone. U krijgt alle functies die u nodig heeft om eenvoudiger uw alledaagse activiteiten te doen.

Maak een terugbelafspraak

Aansluiten en beginnen

Alle apparaten zijn geconfigureerd voor u. U hoeft ze alleen maar aan te sluiten en kunt na een korte introductie aan de slag.

Verkoop met vertrouwen

Vergeet tijdrovende trainingen. Dankzij de handige gebruikersinterface kunnen uw medewerkers uw klanten direct bedienen.

Bespaar tijd en geld

Bied uw belastingadviseur kant-en-klare rapporten en richt u op de aspecten van uw werk die er echt toe doen.

Verkoop meer met minder

Minder inspanning en stress.

  • Snel afrekenen: selecteer vooraf geconfigureerde artikelen met één klik, gebruik de zoekfunctie, scan barcodes of voer de prijs direct in.

  • Eenvoudige betalingen: accepteer contante betalingen, alle pinpassen en creditcards en betalingen via vouchers of facturen.

  • Online dashboard: wees volledig op de hoogte en neem beslissingen aan de hand van actuele cijfers en statistieken.

Maak een terugbelafspraak

Blijf flexibel

  • Mobiele configuratie: verkoop in uw winkel of onderweg. Wij passen het systeem aan, het systeem kan offline werken indien het nodig is.

  • Vestigings- en werknemersbeheer: run uw bedrijf aan waar u ook bent. Bekijk de omzet per medewerker en vestiging.

  • Flexibel hardwarepakket: het hardwarepakket kan aan uw wensen worden aangepast. Ons team adviseert u graag.

Vergeet het papierwerk

Laat uw boekhouding over aan het kassasysteem. 

  • Naadloze integratie: de hardware en software zijn perfect afgestemd, zodat alle relevante data-gerelateerde data worden bewaard en er wordt een reservekopie van gemaakt. Bovendien wordt er altijd een reservekopie gemaakt;

  • Analyse en rapporten: al uw verkoopactiviteiten, annuleringen en dagtotalen worden opgeslagen in kant-en-klare digitale rapporten. Download ze met een paar muisklikken.

  • Altijd up-to-date: het kassasysteem wordt regelmatig bijgewerkt overeenkomstig nieuwe wettelijke eisen en helpt u om altijd aan de fiscale wetgeving te voldoen.

Maak een terugbelafspraak

We nemen telefonisch contact met u op om de beste oplossing voor u te vinden. Vanaf het beginnerspakket waarin alles zit dat u nodig heeft om te beginnen, tot het ideale betalingssysteem dat aangepast is op uw bedrijf.

*Prijs exclusief BTW. 30 dagen geld-terug-garantie vanaf de datum van aankoop. Verdere voorwaarden zijn van toepassing.