payleven logo SumUp en payleven zijn nu één bedrijf. SluitenLees meer

Geniet van hetzelfde product en hetzelfde serviceniveau als bij payleven


Vragen? Meer informatie vindt u in ons Support Centre, of neem contact met ons op via 020 760 2018.

Pin- en creditcardbetalingen accepteren in uw zaak

Start nu

U bent in goed gezelschap

Elke dag vertrouwen duizenden ondernemers zoals u op SumUp. Uw salon kan hier ook deel van uitmaken. Met een eenvoudige installatie en een flexibel tarief kunt u snel aan de slag en betaalt u nooit te veel.

Retail 1

Een designer-look voor een mooie prijs

Wij houden onze prijsstelling eenvoudig, waardoor u altijd weet wat u gaat betalen. Ook rekenen wij geen maandelijkse kosten, dus als u bijvoorbeeld op vakantie gaat betaalt u niks. Door ons flexibele tarief blijft SumUp ook de juiste keuze wanneer uw onderneming groeit.

Ontdek meer
Retail 2

Van high-street naar pop-upshop

De SumUp Air is een pinapparaat dat past in uw broekzak. Neem hem overal mee naar toe en accepteer pin- en creditcardbetalingen waar u maar wilt. Verbind de Air met uw smartphone of tablet via Bluetooth en u kunt aan de slag. Wanneer u de kaartlezer moet opladen, gebruikt u de bijgesloten USB-kabel.

Ontdek meer

De perfecte partner voor uw bedrijf

SumUp Air is de slimste manier om betalingen te accepteren.

Meer informatie

Elke dag vertrouwen duizenden ondernemers op SumUp om betalingen te kunnen accepteren. Het is ons een genoegen om u te helpen met het laten groeien van uw onderneming.

Vragen? Bel ons via: 020 808 42 96

SumUp gebruikt cookies om u de best mogelijke website ervaring te bieden. Door het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met ons cookies beleid.

×