payleven logo SumUp en payleven zijn nu één bedrijf. SluitenLees meer

Geniet van hetzelfde product en hetzelfde serviceniveau als bij payleven


Vragen? Meer informatie vindt u in ons Support Centre, of neem contact met ons op via 020 760 2018.

Pin- en creditcardbetalingen accepteren in de salon

Start nu

U bent in goed gezelschap

Elke dag vertrouwen duizenden ondernemers zoals u op SumUp. Uw salon kan hier ook deel van uitmaken. Met een eenvoudige installatie en een flexibel tarief kunt u snel aan de slag en betaalt u nooit te veel.

beauty 2

Betaal niet te veel voor het accepteren van pin- en creditcardbetalingen

SumUp is een eenvoudige, betaalbare manier om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Wij rekenen geen maandelijkse kosten, dus als u bijvoorbeeld op vakantie gaat betaalt u ook niks. Door ons flexibele tarief blijft SumUp ook de juiste keuze wanneer uw onderneming groeit.

Ontdek meer
section 2

Van uw salon naar uw beautycase

U kunt overal betalingen accepteren met SumUp - perfect voor mobiele stylistes of schoonheidsspecialistes. U kunt pin- en creditcardbetalingen accepteren zonder kabels of contracten - ideaal als u ergens een stoel huurt. Neem SumUp met u mee en laat uw klanten op locatie betalen.

Ontdek meer

De perfecte partner voor uw bedrijf

SumUp Air is de slimste manier om betalingen te accepteren.

Meer informatie

Elke dag vertrouwen duizenden ondernemers op SumUp om betalingen te kunnen accepteren. Het is ons een genoegen om u te helpen met het laten groeien van uw onderneming.

Vragen? Bel ons via: 020 808 42 96

SumUp gebruikt cookies om u de best mogelijke website ervaring te bieden. Door het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met ons cookies beleid.

×